Всички ние във  Warner Music сме дълбоко натъжени от смъртта

...
 Всички ние във  Warner Music сме дълбоко натъжени от смъртта
Коментари Харесай

Вярвам, че ако просто се изправиш и тръгнеш, животът ще се отвори за теб

 „ Всички ние във  Warner Music сме надълбоко натъжени от гибелта на неповторимата и единствена Тина Търнър. Световна икона и пионер, изрично разпознаваема с невероятния си глас и безподобен жанр, тя беше една от най-великите звезди на всички времена. Дори след безбройните награди, 180-милионните продажби на албуми, чупещите върхове турнета и незабравимите актьорски функции, Тина ще бъде запомнена най-много посредством чистата наслада, която доставяше на хората нейната музика. Толкова мощна е нейната невероятна, универсална прелест, че няма подозрение - тя ще продължи да оказва въздействие и на бъдещите генерации. Тя е въплъщение на артистичното себезаявяване. Изказваме нашите сърдечни съболезнования на нейния брачен партньор Ервин Бах, фамилията, приятелите и безбройните почитатели по целия свят. “ Това е единствено едно от стотиците хиляди трогателни изказвания, с които хора и институции, създатели и почитатели се простиха с обичаната на няколко генерации Тина Търнър. Тя умря на 83 година през вчерашния ден. Нека я изпратим по пътя й оттатък като си напомним по какъв начин тя е виждала и усещала нещата от живота. 

Понякога би трябвало да оставиш всичко да си отиде – пречисти се.  Ако сте недоволни от нещо - каквото и да ви унищожава - отървете се от него.  Защото ще откриете, че когато сте свободни, вашата същинска креативност, вашето същинско Аз става ясно.Колкото повече остаряваш, толкоз повече осъзнаваш, че не е значимо какво се случва, а по какъв начин се справяш с него.Вярвам, че в случай че просто се изправиш и тръгнеш, животът ще се отвори за теб.Вярвам в молитвата и в мощната религия.Никога не съм казвала: „ Е, нямам това и нямам това. ” Казах си, че към момента нямам това, само че ще го взема.Нямах никого, в действителност, нямах постоянна основа в живота, тъй че трябваше да си проправя път сама. Винаги е било по този начин - през цялото време. Трябваше да вляза в света и да стана мощна, с цел да открия своята задача в живота.Направих се сама. Винаги съм желал да стана по-добър човек, тъй като не бях образована. Но това беше моята фантазия – да имам класа.Не обичам да се занимавам с предишното.Първо, щастлива съм, че съм здрава.Не желая да се повличам по сцената, година след година, до момента в който някой различен не ми каже, че е време да си ходя.  Има избрани рождени дни, които те карат да преоцениш живота си.Съжалявам, че не съм прекарвала повече време с децата си, до момента в който растяха.Имам потребност от това на сцената. Имам потребност от изблик на живот. Това е развлечение за мен.Никога не затварям врата пред друга вяра. Определена част от всяка вяра има смисъл за мен. Не имам вяра, че всеки би трябвало да споделя мантри, единствено тъй като някой различен го прави. Вярвам, че задачата на всяка вяра е да докоснеш нещо вътре в себе си.Винаги са ме привличали научнофантастичните филми.Аз съм практикуващ будист от 25 години.Понякога имаме потребност от помощ от Бог.


Никога не съм се чувствала обичана, по тази причина взех решение, че това не е значимо. За мен не е. Мисля, че слагам един тип щит против обичта.  Казах си: „ Ако не ти пука за мен - няма проблем, ще продължа. Ако не ме обичаш - ще продължа. ” Ще продължа - това беше моята мантра, още преди за схвана какво е мантра.Кариерата ми постоянно ме отвеждаше надалеч от вкъщи, постоянно бях надалеч от вкъщи и просто желаех да съм у дома.Бях жертва...Не се спирам на това.Израснах на юг, бедна – по скали и черни пътища.Докато имам вниманието на хората, не мога да спра. Не можете да задържите публиката, тъй като хората може да не са там, когато се върнете. Имам патогенен боязън да спра.В Съединени американски щати няма женски еквивалент на Бог.На третия ден в Индия разбрах, че хората не страдат толкоз, колкото си мислех.И знаете ли какво споделям на хората, които питат: „ Какво вършиме, когато всички шансове са против вас? “  Казвам: „ Продължавай. Просто не спирай. Няма значение, в случай че ти ударят пестник, обърни и другата буза. Приеми болката, която чувстваш. Не можете да мислите какво ви се предизвиква в този момент или какво ви е било правено в предишното. Просто би трябвало да продължите.Искам да вдишам Духовното.Най-голямата ми загадка за хубост е да съм удовлетворена от себе си. Не употребявам специфични кремове или лечения - от всичко по малко. Грешка е да мислиш, че си това, което поставяш върху себе си. Вярвам, че доста от това по какъв начин изглеждате е обвързвано с това по какъв начин се чувствате със себе си и в живота си. Щастието е най-голямата загадка на хубостта.Носиш проблемите си на Бог, само че това, от което в действителност се нуждаеш, е Бог да те води до твоето същинско вътрешно Аз.Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР